CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

17 January 2010

..:: BROGA HILL ::..

Assalamualaikum, readers....!

mcm yg aku ade selitkn kat entry sblm ni, aku bru je nek Broga Hill pg td..
~ A.W.E.S.O.M.E ~
(walaupn pancit gak time nk naek..hehe~ biase laa org 'rajen' exercise mmg laa cam tu..)

mls ah nk cite byk2, korg pn byk lg keje lain nk wat kan? aku letak gambar je laa keyh!
(^_^)

  • start naik kul 4.30 am ++...gelap gulitaa...so wajib berskandal ngan torchlight!

  • waiting 4 sunrise....


  • pagi yg gelap kini sudah terang....

  • operasi panjat memanjat....

  • okey! sila tutup mata sekarang..haha...




  • masa untuk pulang......


  • wajah2 kegembiraan yg terpancar stlh berjaya menawan Broga Hill.....


dlm kul 9 lbh ktorg slamat trun dr Broga Hill...n thanks 2 kawan amir, nurul rasenye name die.. sbb bg mkn free kat ktorg sume kat umah die...hehe~

dlm kul 11 am masing2 pulang ke destinasi pelancongan pilihan sendiri... =P

8 comments:

cekkeya said...

gg, wah sudah lama rasanya kamu tidak menulis di blogger nih.

aku tertarik dgn gambar abg2 hensem je. ahhha

:: G~JIE :: said...

hahahaa...
kamu mahu yg mana satu??
err...tp sy takut mau memperkenalkan kamu kpd mereka sbb sy takut kalo pak arab2 kat utm tu marah saya..
=P

nadirah liyana senget said...

since when pandai guna word "AWESOME" ni??

mcm copycat orang je-.-
heh, I love AWESOME tau

:: G~JIE :: said...

copy cat??
itu gelaran yg kwn awak pnah bg kat awak kan??
xyah la pass kat sy plak..
adoi..
hahahaha!

tawawfayakof said...

rujuk gambar ke 6 dan setrusnya

giji.. ko kelihatan macam... err maksud aku kau bertambah sihat. baugs. banyakn aktvt sihat

:: G~JIE :: said...

ye cap..
aku dah ckp, berat aku dah naik 6 kilos after abes uitm..huhu~
='(

sedang berusaha...
doakan aku mudah kembali spt dlu keyh!
=)

Anonymous said...

weh..bestnyer..tak ajak join pun...

:: G~JIE :: said...

nk ajak camne...x knal pn..
"anonymous" ni sape?
hahaha~